Uitnodiging Vrijwilligers- en sponsoravond

Beste vrijwilliger/sponsor,

Ook dit seizoen waren er weer veel vrijwilligers die de handen uit de mouwen staken, om van onze wedstrijden en evenementen een succes te maken. Dit varieerde in het sjouwen van materialen tot catering, fotografie en nog veel meer. Om alle sponsors en vrijwilligers, die dit seizoen op wat voor een manier dan ook hebben geholpen te bedanken, willen wij je graag uitnodigen voor een gezellige avond op zaterdag 14 juli a.s.

Dit jaar gaan we het eens anders doen! We organiseren een gezellige PUB Quiz waar mooie prijzen te verdienen zijn! Uiteraard doen we dit onder het genot van een hapje en een drankje en je partner mag natuurlijk ook mee.

Hoe, wat, waar?

De inloop is van 19.30 – 20.00, waarbij we je ontvangen met koffie en gebak en vanaf 20.30 uur starten wij met de quiz. Dit doen wij in groepen. Aansluitend is er natuurlijk nog ruimte voor een drankje en muziek. Wij ontvangen je graag in ‘onze’ gymzaal aan de Prinses Marijkestraat 1 te Meppel.

We willen graag weten of je komt. Laat dit even weten via info@fcmeppelgymnastiek.nl o.v.v. vrijwilligers- en sponsoravond en geef ook even aan of je alleen, of met 2 personen komt. Doe dit voor 7 juli zodat wij rekening mee kunnen houden met de inkoop.

Wij ontmoeten je graag op zaterdag 14 juli!

Met vriendelijke groeten,

Bestuur FC Meppel Gymnastiek