Onze vereniging bestaat uit vele mensen die ervoor zorgen dat onze leden met veel plezier kunnen trainen en met wedstrijden mee kunnen doen. Wij stellen ze graag aan u voor.

Bestuur

Ons bestuur stelt zich hier voor!

Trainers

Onze trainers zijn altijd in de weer om alle leden een goede training te geven. Alle trainers zijn gediplomeerd via de KNGU en hebben regelmatig bijscholingsmomenten. Alle trainers binnen onze vereniging kunt u hier vinden.

Juryleden

Zonder jury geen wedstrijden. Dat klinkt hard maar dat is een regel die door de KNGU is opgesteld. Wij zijn onze vrijwillige juryleden dan ook zeer dankbaar voor de bijdrage die ze leveren.

Vrijwilligers

Onze vereniging draait voornamelijk op vrijwilligers. Wij zijn een actieve vereniging en kunnen daarom vele handen gebruiken en zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. De activiteiten zijn erg divers en zo is er altijd iets bij waar u affiniteit mee heeft. Denk bijvoorbeeld aan ons klusteam, tekstschrijvers, marketing, fotografie en/of film etc. Zit er iets voor u bij? Meldt u zich dan vandaag nog aan!  Ik help FC Meppel Gymnastiek graag!

Jeugdbestuur

Op dit moment hebben wij helaas geen jeugdbestuur. Ben jij 14 jaar of ouder en vind je het leuk om leuke activiteiten te organiseren voor onze leden? Meld je dan aan via het  contactformulier.