Welkom bij de leukste vereniging van Meppel! Wij hebben ongeveer 500 leden en zijn daarmee één van de grootste verenigingen van Meppel e.o. Wij bestaan al meer dan 110 jaar!

Wij bieden naast gymnastiek voor alle leeftijden ook acrogymnastiek, nijntje Beweegdiploma, ouder- /peutergymnastiek, freerunning, streetdance en jazzdance. De 1e drie x mag je gratis mee doen (uitgezonderd ouder-/peutergym), aanmelden vooraf is niet nodig. Kijk hier voor het actuele lesrooster.


NIEUW! Strippenkaart Springtraining

Lijkt het je leuk om ook eens mee te doen met de springtraining maar niet iedere zaterdag? Dan is de strippenkaart wat voor jou! Je kunt dan heen wanneer het jou uit komt. De enige voorwaarde is dat je al lid bent van FC Meppel Gymnastiek (je hebt al les bij bijvoorbeeld turnen of streetdance). Je krijgt een half jaar de tijd om de strippen op te gebruiken. Interesse? Ga naar de springtrainer en doe mee! 

De training is op zaterdag in sporthal Ezinge van 16.30 u tot 17.30 u voor jongens en meiden van 5 t/m 11 jaar en van 17.30 u tot 18.30 u vanaf 12 jaar

 


Clubkampioenschappen 2018/2019

 

De overige foto’s van de Clubkampioenschappen kunt u vinden op onderstaande links.

 


Algemene Ledenvergadering 12 maart 2018

12 maart jl. heeft de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden.

O.a. is daar het (deels) nieuwe bestuur gekozen en herkozen.

Wat ook meegedeeld is is dat er regelmatig incasso’s niet kunnen worden doorgevoerd.  Dit kost de vereniging iedere keer erg veel geld. Daarom is besloten om per direct door te voeren dat bij mislukte incasso’s extra kosten in rekening worden gebracht. De kosten hiervoor bedragen € 3,50.

Voor de notulen van het overleg kunt u op onderstaande link klikken.

Notulen

 


Onze tumblingbaan is te huur!

Vanaf nu is onze tumblingbaan ook te huur voor jou! Geeft je een feestje en wil je wel eens wat anders of ben je lid van een gymvereniging maar jullie hebben geen tumblingbaan? Huur hem dan bij ons! Lees verder….

 

 sportmarkt 2015


Demo’s op locatie

Altijd al onze toppers in actie willen zien? Wij komen op locatie een spectaculaire demo voor u verzorgen!
Lees er alles over op deze pagina demo’s.
 
28-IMG_7703
 
 
 
 

Onze sponsoren

  • Zkins Huidstudio

Ook sponsor worden? Dat kan al voor € 50 per jaar! Klik hier voor meer informatie.

 

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.