Audities Demo team

 

Juni 2018

Beste leden,

Heb jij altijd al graag willen optreden voor een enthousiast publiek en lijkt het je leuk om demo’s te geven in jouw sport? Dan willen wij jou uitnodigen om auditie te doen voor een heus DEMO-TEAM!

Wat is de bedoeling?

Wij gaan met een groep enthousiaste en gemotiveerde leden een spectaculaire show in elkaar gaan zetten om hiermee in Meppel en omgeving demo’s  te geven. We laten hierbij al onze disciplines de revue passeren. Het doel van deze groep is om onze sporten in de spotlight te zetten. Daarom is deelname aan het demo team ook gratis.

Voor wie?

Alle leden van FC Meppel gymnastiek vanaf 6 jaar in de disciplines heren en dames turnen, springgroep, acrogymnastiek en streetdance. Van recreatie tot selectie, iedereen van 6 jaar en ouder kan zich opgeven. Je moet wel een beetje kunnen dansen omdat dit veel in de demo zal voorkomen.

Wanneer?

De trainingen zijn in oktober en november 2 zaterdagochtenden in de maand en daarna 1  keer in de maand. Voorwaarde is dat je op deze dagen beschikbaar bent en wij verwachten uiteraard ook dat je beschikbaar bent tijdens de demo’s. Je zit 1 jaar in het team daarna gaan we opnieuw audities houden. (traintijden worden t.z.t. bekend gemaakt)

Audities

Omdat wij een beperkt aantal plaatsen in het demo team hebben gaan wij audities houden. Hierbij wordt naar het totaal plaatje gekeken en niet naar het niveau, wel is het van belang dat je een beetje kunt dansen. De auditie is op zaterdag 15 september tussen 9.30 en 11.30 uur in de gymzaal aan de Prinses Marijkestraat 1. Je mag in een groepje van max. 6 personen of alleen auditie doen, er wordt wel individueel gekeken. Je kunt tijdens je auditie gebruik maken van de airtrack, balk, voltige paddenstoel of de kleine trampoline met dikke mat. Alleen de vloer gebruiken mag natuurlijk ook. Je krijgt 2 minuten de tijd om je oefening te laten zien.

Enthousiast geworden? Geef je dan op voor zaterdag 14 juli a.s. doormiddel van een mail te sturen naar myrthelugtmeier@gmail.com Noteer hierin; je naam, je leeftijd, welke discipline en waarom het je leuk lijkt om mee te doen aan het demo team.

Met vriendelijke groeten,

Myrthe, Marleen, Max en Patricia Organisatie Demoteam