Welkom bij de leukste vereniging van Meppel! Wij hebben ruim 500 leden en zijn daarmee één van de grootste verenigingen van Meppel e.o. Wij bestaan al meer dan 110 jaar!

Wij bieden naast gymnastiek voor alle leeftijden ook acrogymnastiek, nijntje Beweegdiploma, ouder- /peutergymnastiek, freerunning, springtraining, streetdance en jazzdance. De 1e drie x mag je gratis mee doen (uitgezonderd ouder-/peutergym), aanmelden vooraf is niet nodig. Kijk hier voor het actuele lesrooster.


Laatste kaarten voor de uitvoering OP = OP

Extra kaartverkoop! Er zijn voor alle 3 de voorstellingen nog een aantal kaarten beschikbaar. Deze kunt u vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa kopen. Ook kunnen er nog kaarten worden gekocht bij de generale van de Matinee op zaterdagochtend. Let op! Op = op!Het 


Uitvoering 2019

Het is bijna zover! De uitvoering is op 5 en 6 juli en 29 juni is de generale. Alle informatie die je nodig hebt vind je op de speciale  pagina voor de uitvoering. 
Het 


 


Riot Movement Cub 2019

Hét Free Run event van het jaar!

Voor de derde keer organiseren wij in samenwerking met SV Rouveen en WGV de Wijk een freerun wedstrijd voor al hun Free Running leden. 

Er wordt een waanzinnig parcours voor je uitgezet met hele gave obstakels!

Je kunt mee doen in twee disciplines nl. Speed en Style. Daarnaast kun j ein de JamTime van alle obstakels genieten. 

In deze brief vind je nog meer informatie. 

Opgeven kan vanaf nu via deze link http://aanmelden.sv-rouveen.nl


NIEUW! Strippenkaart Springtraining

Lijkt het je leuk om ook eens mee te doen met de springtraining maar niet iedere zaterdag? Dan is de strippenkaart wat voor jou! Je kunt dan heen wanneer het jou uit komt. De enige voorwaarde is dat je al lid bent van FC Meppel Gymnastiek (je hebt al les bij bijvoorbeeld turnen of streetdance). Je krijgt een half jaar de tijd om de strippen op te gebruiken. Interesse? Ga naar de springtrainer en doe mee! 

De training is op zaterdag in sporthal Ezinge van 16.30 u tot 17.30 u voor jongens en meiden van 5 t/m 11 jaar en van 17.30 u tot 18.30 u vanaf 12 jaar

 


Clubkampioenschappen 2018/2019

 

De overige foto’s van de Clubkampioenschappen kunt u vinden op onderstaande links.

 


 

Onze tumblingbaan is te huur!

Vanaf nu is onze tumblingbaan ook te huur voor jou! Geeft je een feestje en wil je wel eens wat anders of ben je lid van een gymvereniging maar jullie hebben geen tumblingbaan? Huur hem dan bij ons! Lees verder….

 

 sportmarkt 2015


Demo’s op locatie

Altijd al onze toppers in actie willen zien? Wij komen op locatie een spectaculaire demo voor u verzorgen!
Lees er alles over op deze pagina demo’s.
 
28-IMG_7703
 
 
 
 

Onze sponsoren

  • Zkins Huidstudio

Ook sponsor worden? Dat kan al voor € 50 per jaar! Klik hier voor meer informatie.

 

Algemene Ledenvergadering